Yoga

Vi tilbyder to forskellige Yoga holdtræning.

Yoga – Basic

Yoga – Basic er baseret på Hatha-Yoga, der er en af yogaens oprindelige hovedgrene og hvor du ved hjælp af fysiske øvelser med stræk og afspænding samt indarbejdede åndedrætsøvelser øger din kropsbevidsthed og smidighed. Træningen foregår i et afslappet tempo, men sætter alligevel kroppen på prøve og gennem disse øvelser vil du opnå et øget energiniveau og et forøget generelt velvære.

Yoga – Dynamisk

Yoga – Dynamisk er baseret på Hatha-Yoga, og er yoga med dynamik og overgang med flydende skift i stillinger. Du skal gerne have kendskab til dynamisk yoga, men øvelserne kan også gennemføres som nybegynder – blot tilpasset. Denne yoga er meget meditativ på grund af fokus på åndedrætsrytme og er vitaliserende for kroppen. Du får pulsen op og sved på panden.

Tidspunkter for holdtræning

Tidspunkterne for holdtræning i Yoga vil være dynamiske og du skal derfor kontrollere hvilke hold der gennemføres via vores bookingsystem. Her vil det være muligt at få informationer om de enkelte hold og samtidig tilmelde sig.

Er du medlem af FLEX Motion er deltagelse i holdtræning en del af medlemskabet. For holdoversigt og mulighed for at booke TRYK HER

Praktisk

Træningen gennemføres i aktivitetslokalet på 2. sal.

Du skal huske at medbringe et håndklæde og vi anbefaler at alle medbringer en drikkedunk og indtager rigeligt væske i løbet af træningen.

Log ind

Her kan du logge ind til vores intranet. Login fås af medarbejdere ved henvendelse til administrationen i Forum Faaborg