Firmaarrangementer

Ønsker du et sjovt og aktivt arrangement til din virksomhed – hvorfor så ikke holde det i Forum Faaborg?

 

Vi har de optimale rammer til jeres næste arrangement og med fitness, Body Bike, svømmehal, idrætshaller og god mad er der være noget til alle behov. Vi har samtidig en masse søde, motiverende og kompetente undervisere der vil kunne strukturere den perfekte dag for jer, hvad enten denne skal bestå af boldspil og dans i idrætshallerne, holdtræning i fitness, Body Bike eller vandaktiviteter i svømmehallen.

 

Vi tilbyder også teamcoaching-ture hvor vi gør brug af den fantastiske natur omkring Faaborg. Senest gennemførte vi i september 2013 et arrangement med TV2-SPORTENs studieværter og redaktører – et arrangement vi har modtaget stor ros for og som har givet deltagerne et stort udbytte i forhold til samarbejde og kommunikation.

 

“Tak for turen I Faaborg og omegn. Det var en fremragende tur, hvor vi både blev testet og forkælet. Og rykket tættere sammen om lejrbålet… En super oplevelse!” (Morten Bisgaard – TV2-SPORTEN)

 

“For mig personligt var det en super fed tur. Jeg fik rykket ved nogle grænser, og samtidig kom jeg tættere på mine kollegaer – og lærte deres grænser bedre at kende. Der var kriser undervejs, men vi kom igennem dem sammen.” (Stine Jørgensen – TV2-SPORTEN)

 

”Vi kom tættere på hinanden som gruppe. Fik talt med hinanden på kryds og tværs. Jeg talte i hvert fald med
nogen, som jeg normalt ikke snakker så meget med.” (Dennis Ritter – TV2-SPORTEN)

 

Ved interesse kontakt centercehf Erik Breum Andersen på 24961797 eller era@forumfaaborg.dk

Log ind

Her kan du logge ind til vores intranet. Login fås af medarbejdere ved henvendelse til administrationen i Forum Faaborg