Behandlinger

Forum Faaborg tilbyder følgende behandlinger:

Fysioterapi og massage

Fysioterapi er en behandlingsform der ved hjælp af aktivitetsøvelser og fysisk påvirkning afhjælper muskel- og ledsmerter. Fysioterapeutisk behandling kan indeholde en lang række behandlingsteknikker såsom bløddelsbehandling, ledmobilisering og ultralydsbehandling. Massage er ligeledes en del af behandlingen og den kan tilpasses dine behov hvad enten det er sports- og skadesmassage eller velværemassage. Yderligere kan fysioterapeuten hjælpe dig med en lang række træningsøvelser i varmtvandsbassin eller fitness der kan hjælpe dig med at komme i gang med skadebehandlende eller forebyggende træning.

Zoneterapi

Zoneterapi er en behandlingsform der fokuserer på mennesket som en sammensat organisme, hvor ubalance i kroppen medfører sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapeutisk behandling hjælper til genoprettelse af kroppens balance og et generelt velvære.
Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone hænger det sammen med, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, kan zoneterapeuten påvirke organerne til at bedre kroppens funktion, og dermed genoprette kroppens balance.
Mange bruger zoneterapi, selv om de ikke har helbredsproblemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.

Ved interesse for behandling kontakt venligst erik brem andersen på 24961797 eller tb@forumfaaborg.dk

Log ind

Her kan du logge ind til vores intranet. Login fås af medarbejdere ved henvendelse til administrationen i Forum Faaborg