Regler og retningslinjer

FLEX Motion

  1. Børn og unge under 15 år må ikke træne alene og de skal derfor altid være ifølge med en voksen hvis de selv træner. Træningen foregår på de voksnes forudsætninger og børn deltager derfor kun i aktiviteterne hvis disse kan indordne sig under dette.
  2. Medlemsarmbåndet er strengt personligt og skal benyttes hver gang du går ind i fitnesscenteret eller Body Bike-lokalet, også i tilfælde af at døren står åben, af hensyn til registreringskontrollen.
  3. Registrering til holdaktiviteter skal gennemføres hver gang, også hvis træningen foregår udendørs. Armbånd bruges ved enhver indtjekning.
  4. Medlemsarmbåndet må ikke overdrages til andre og det er ikke tilladt at lukke andre ind i Forum Faaborg.
  5. Der skal skiftes til træningstøj og indendørs sko, inden man træner i Forum Faaborg. Det er ikke tilladt at træne i bar overkrop.
  6. Brugere af Forum Faaborg skal rydde op efter dem selv. Redskaber bliver sat på plads og træningsmaskiner rengøres og aftørres efter brug
  7. Rygning og indtagelse af mad og drikke er ikke tilladt i Forum Faaborg. Dog undtages indtagelse af vand i lukkede beholdere.
  8. Enhver form for indtagelse af dopingmidler er ikke tilladt.
  9. Al brug af mobiltelefon er ikke tilladt i fitnesscenteret, omklædningsrum, svømmehal eller Body Bike-lokalet. Brug af mobiltelefon henstilles til foyeren eller cafe-området.
  10. Anvisninger fra instruktører og personale skal altid efterleves.

Brud på ovenstående regler og retningslinjer, vil medføre bortvisning, karantæne eller udmeldelse. Indbetalt medlemskab vil ikke blive refunderet.

Log ind

Her kan du logge ind til vores intranet. Login fås af medarbejdere ved henvendelse til administrationen i Forum Faaborg