Mave/Ryg/Bækkenbund –

Tilbydes ikke i øjeblikket, se vore andre tilbud under holdtræning – vi udvikler konstant vore holdaktiviteter, se derfor under holdtræning hvad vi tilbyder i øjeblikket.

Mave/Ryg/Bækkenbund er en udfordrende holdtræning hvor vores fysioterapeut-uddannede træner giver dig en god og sjov muskeltræning. I træningen er der fokus på stabilitetstræning af bækkenbunden, mave og ryg hvilket opbygger den indre muskelstyrke og som er med til, at give dig en flot holdning, en flad mave og en stærk ryg.

Tidspunkter for holdtræning

Tidspunkterne for holdtræning i Mave/Ryg/Bækkenbund vil være dynamiske og du skal derfor kontrollere hvilke hold der gennemføres via vores bookingsystem. Her vil det være muligt at få informationer om de enkelte hold og samtidig tilmelde sig.

Tilbydes ikke i øjeblikket, se vore andre tilbud under holdtræning

Er du medlem af FLEX Motion er deltagelse i holdtræning en del af medlemskabet. For holdoversigt og mulighed for at booke TRYK HER

Praktisk

Træningen gennemføres i aktivitetslokalet på 2. sal.

Du skal huske at medbringe et håndklæde og vi anbefaler at alle medbringer en drikkedunk og indtager rigeligt væske i løbet af træningen.

Log ind

Her kan du logge ind til vores intranet. Login fås af medarbejdere ved henvendelse til administrationen i Forum Faaborg