Body Bike

Vi tilbyder tre forskellige holdtræninger i Body Bike. Du vælger det niveau der passer til dig.

Body Bike – Basic

Body Bike – Basic er tilbuddet til dig der er på begynderniveau med at spinne. Enten har du aldrig eller kun sparsomt prøvet at spinne og der vil derfor være et særligt fokus på at lære dig de basale færdigheder så du senere hen vil kunne spinne på de mere krævende Body Bike hold. Instruktøren kan hjælpe dig med at justere saddel og styr efter dine mål så du sidder rigtigt og træner uden risiko for skader og når træningen går i gang er der særligt fokus på at lære den korrekte teknik samtidig med at du får en god konditionstræning.

Body Bike – Allround

Body Bike – Allround er et tilbud for let øvede og øvede brugere der har lyst til en god og alsidig træning. Alle træningsprogrammer gennemføres så de kan tilpasses den enkeltes fysiske formåen, så alle kan få en konditionskrævende træning. Du skal have kendskab til indstilling af cyklerne og være fortrolig med at køre med relativ høj kadence.

Body Bike – Power

Body Bike – Power er tilbuddet til dig der er ønsker at presse din krop til det yderste ved hver træning. Både tempo, musik og motivation er skruet helt op, og træningen fokuserer her på at give den maksimale belastning og effekt i træningen. Du skal have kendskab til indstilling af cyklerne og være fortrolig med at køre med relativ høj kadence samt kunne ”stå på cyklen” ved høj belastning.

Tidspunkter for holdtræning – Body Bike

Tidspunkterne for holdtræning i Body Bike vil være dynamiske og du skal derfor kontrollere hvilke hold der gennemføres via vores bookingsystem. Her vil det være muligt at få informationer om de enkelte hold og samtidig tilmelde sig.

Er du medlem af FLEX Motion er deltagelse i holdtræning en del af medlemskabet. For holdoversigt og mulighed for at booke TRYK HER

Praktisk

Du skal møde op senest 5 min. før start, finde en cykel og klargøre den.

Du kan både gennemføre træningen iført cykelsko eller gummisko.

Du skal huske at medbringe et håndklæde og vi anbefaler at alle medbringer en drikkedunk og indtager rigeligt væske i løbet af træningen.

Efter træningen aftørres og rengøres cyklerne, så de er klar til næste bruger. Ligeledes nulstilles og aftørres cykelcomputerne.

Log ind

Her kan du logge ind til vores intranet. Login fås af medarbejdere ved henvendelse til administrationen i Forum Faaborg