Body Bike Biograf

Du kan spinne hver time fra 06.00 – 22.00

Body Bike Biografen er et unikt træningstilbud der giver dig mulighed for at spinne præcis på de tidspunkter hvor det passer dig.

Når du spinner i biografen får du instruktioner af den virtuelle træner som du kan følge på biografens storskærm. Der er et bredt udvalg af lektioner og ruter, og du kan derfor selv vælge om du har lyst til en cykelrute gennem Siciliens smukke landskab, om du vil presse dig over bjergpasset Alpe d’Huez eller om det skal være en helt tredje rute.

Ruterne er fastsat til bestemte tidspunkter og du vil her kunne se hvilke ruter der tilbydes på hvilke tidspunkter. Body Bike Biografen er et helt nyt koncept og vil derfor køre med en engelsk træner til at starte med. De danske trænere er lige nu i gang med at indspille de nye ruter og biografen vil derfor blive opdateret med nye ruter og danske trænere hurtigst muligt.

Børn under 15 år må ikke træne på egen hånd og skal derfor være i følge med en voksen.

Praktisk

Du skal møde op senest 5 min. før start, finde en cykel og klargøre den.  Hver hele klokketime, altså kl. 08.00, 09.00 osv., opstartes en ny træningstime. Første hold i biografen kører kl. 05.00 og sidste kl. 21.00.

Varighed 45-50 min.

Du kan både gennemføre træningen iført cykelsko eller gummisko.

Du skal huske at medbringe et håndklæde og vi anbefaler at alle medbringer en drikkedunk og indtager rigeligt væske i løbet af træningen.

Efter træningen aftørres og rengøres cyklerne, så de er klar til næste bruger. Ligeledes nulstilles og aftørres cykelcomputerne.

Log ind

Her kan du logge ind til vores intranet. Login fås af medarbejdere ved henvendelse til administrationen i Forum Faaborg